untitled ,

hai b , hmm buad ape nih ? i miss you . taktahu lah kenape malam nyh menanges . kenape laju sangat aermate nyh mengaler ? hmm b , biy ade dengar satu lagu . syeera sanders - ku ukir indah namamu . hmm kenape ek ? bile biy nyanyi lagu nyh , all of sudden teringad b . kenape b ? biy jahad kan ? selalu buad b saked haty . biy na minx maaf eh . biy tau , satu hari kalau biy tade lagi , mesty b rase aman . biy doakan , nyawe biy ditarek awal . biy tak sanggop hidop lagi b . maafkan biy .

 SYEERA SANDERS - KU UKIR INDAH NAMAMU .
    If I let you go
    Something I belong
    Forever will be gone
    The love is never shine
    Is so hard to say since you far away
    Nothing gonna do
    The love is only you
    To the end of time
    I’ll be missing you

    Entah kemana
    Akanku cari
    Rasa cinta yang
    Pernah ku miliki
    Janji setia
    Sehidup semati
    Dan hanya waktu yang
    Memisahkan kita
    Namun semua
    Telah berakhir
    Untukku

    Harus ku akui
    Sampai detik ini
    tak akanku lupa
    Kisah cinta kita
    Abadi untukmu
    Yang ku ukir indah

    If I let you go
    Something I belong
    Forever will be gone
    The love is never shine
    Is so hard to say since you far away
    Nothing gonna do
    The love is only you
    To the end of time
    I’ll be missing you

    Harus ku akui
    Sampai detik ini
    Tak akanku lupa
    Kisah cinta kita
    Abadi untukmu
    Kan ku ukir indah namamu

    Abadi untukmu
    Kan ku ukir indah namamu


Noob =.=

haishh , nampak ta tajok atas tuh ? NOOB =,= . aku gadoe dengan E . asal ? ehh bagos laaa tuihhh . dea cakap aku nih porak perandekan hubungan dea nan A . yeaa aku tau salah aku masok campo , weyy , kaloo aku ta bagitawu kecurangan terhebad kau kat A , sampai bile aku na tengok A tuh kene bodoe-2 kan dengan kau ? ehh ta cukop ke kau dah game aku duluu ? A sendiri cakapyang dea na break nan kau . so ? aku tak batak pon lahh nan kau PLAYBOY ! na tahu sebab ape ? sebab kau tuh perempuan ta cukop 1 , even nan memb aku yang tuh pon kau na ? dah memang sah kauorang pegang-2 tangan bagai . then na elak ? kau kate kau tanik mase tuh sampai terpegang tangan . yang si perempuan pulak cakap kauorang nak lintas jalan bagai sebab tuh pegang tangan . mane satu betol ? ke 2-2 tak betol ? aku tak kesah laa tanak kawan aku lagik ke ape . jangan na kalis salah kau sudah laa then burokkan aku , hadap sangat ke aku .

#A aku mintak maaf . aku bukan na kacau kau . kau sendiri dah tau cter kan ?

7 Months ♥

see tajok kat atas tuh ? weeeeee >.< suke tau suke tau . why ? sebab 5 Okt tuh dah masok 7 bulan aten nan my daling along together ♥ . weee tapi terkilan kodddddddddddd :'( sebab dea tade kat sisi aten . hee i LOVE u muhamad saifullah razip ♥ .

. aten harap hubungan nih kekal kayy insyaallah .
. I LOVE YOU LIKE THOSE STARS IN THE SKYY .
. lu abg long wa , sape kacau lu wa langga heee  .
. aten janji ta curang-2 kayy ? .
. engad eaa janji-2 kitee ? .

readers # bace nihh :]

senders ; Daling Uchukk ♥
mase ; 12.OO am 5 Okt 2011 .

pade suatu ari , aq g hntr mmber aq pecah g keje ta silap aq ,mase aq na balek aq trserempak dgn budak ny , name dye aten , cute sgt aten , dye minx tolong hntr dye g kedai , lps tu hntr balek , aten ajak lepak dpan umah dye , aq pon on , lepak dpan umah aten , aq balek aten topap kan aq , satu ari aq mcj ngan aten , mlm aq mcj kejap jew , aq ckp dgn aten na pasang khemah kat padang , aten pon tunggu , kol 12.10 ta silap aq , aq minx cauple dgn aten , aten stuju , aq engad aten maen-2 , rupe nye betol , aq bukan maen gembire mase tu hanye allah jew tawu mcm mne gembire aq , skrang dh 7bulan aq cauple dgn aten , alhamdulilah hubungan aq dgn aten oke walaupon aq ny skrang dh kdi cacat , aq x tawu aten sayang aq lgi kew , minx-2 lah dye syg kan aq , jgn tggal kn aq , aq syg sgt kt aten .i love u mumy <3

sayang , thenks sangat sangat sangat tauu ♥ aten sayang kat superhero aten sorang nihh ♥

P - M - R ♥

second day pmr ,
kayy arinih paper Bi I , Bi II , Geo .
ya Allah alhamdulillah  ♥.
senang !
bukan na bangge lah ,
tapi nih mungkin berkat doa ibu sye dan umi saye :]
alhamdulillah aten ekod kelas Geo last minute .

P - M - R ♥

4 Okt 2011 .
arinih dah start pmr . ohmyyy =='
aten ta study langsong kodd ?
sebab ma brains dah LEPUUU !
ilmu tersumbatt !
haha .

lagipon dah jadi kebiasaan ta study ,
arinih exam BM I , BM II , P.Islam .
alhamdulilahhh senang gitu ♥
tapi rase macam terkilan kodd ?
semue soalan ramalan sume ta kelua .
fuckin gayy ,

Happy Happy Healthy ,

hey :] .
arituh aten trial , engad ta ?
then dah dapad result :] .
aten dapad 2A 3B 3C ,
alhamdulilahh :]

 A - agama 
A - bahase melayu
B  - kh ert
B  - english 
B  - ta engad
C - math
C - ta engad
C - ta engad

then aten ad mohon asrama ,
tapi piker balek , ALONG ?
hurmmm . so aten mohon even taktawu naseb dapad ke ta ?
#mintak-2 TAK DAPAD hahaha :D

__________________________________________ 

along , aten rindu sangad kat along :'(
hurmmm bile na naek sekola?
dudok kat rumah tamao lasak-2 tauu ?
nanty tangan ta okae camne ?
risau mumy ngan baby tauu .
mumy sayang tauu dady ,
banyakbanyakbanyakbanyak <3 .
__________________________________________

29 Ogos 2011

due puluh sembilan ogos .
hmmm nape dengan tarekh tuh ?
yayang aten exciden :'(
hurmm sedeiyh sangat ,
padahal baru jea jumpe dea ,
tengok muke dea . tapi ?

that night :'( ,,

okayy malam nih ade kenduri kat ruma aten ,
jemput laa along .
haishhh mesty laa jemput husband lah kan .
then tengok tengok dea .
auwwwww imma fallin love <3 .
chomel sangat .
then dea na anta aidil japp balek umah ,
sebab along na amek penyek .
okayy tunggu , tunggu , and tunggu .
aty rase ta sedap , kol pon ta angkat bagai ,
siap jea kenduri , capit kua umah , panggel aten ,
tanye along exciden .
ya allah , tuhan jea kod tawu camne time tuh .
baru na jumpe ,
baru na manje ,
then ?

 |
|
|
|
|
|
|
\/



# baju malam tuh , koyak mase exciden .

hurmm , along patah kaki ngan tangan ,
sedeyhh sesangad kod time tuh .
so maso ari raye pertame nd kedue ,
aten jage along .

#sesape yang tolong along malam tuh .
a thousand time thank you kayy .