7 Months ♥

see tajok kat atas tuh ? weeeeee >.< suke tau suke tau . why ? sebab 5 Okt tuh dah masok 7 bulan aten nan my daling along together ♥ . weee tapi terkilan kodddddddddddd :'( sebab dea tade kat sisi aten . hee i LOVE u muhamad saifullah razip ♥ .

. aten harap hubungan nih kekal kayy insyaallah .
. I LOVE YOU LIKE THOSE STARS IN THE SKYY .
. lu abg long wa , sape kacau lu wa langga heee  .
. aten janji ta curang-2 kayy ? .
. engad eaa janji-2 kitee ? .

readers # bace nihh :]

senders ; Daling Uchukk ♥
mase ; 12.OO am 5 Okt 2011 .

pade suatu ari , aq g hntr mmber aq pecah g keje ta silap aq ,mase aq na balek aq trserempak dgn budak ny , name dye aten , cute sgt aten , dye minx tolong hntr dye g kedai , lps tu hntr balek , aten ajak lepak dpan umah dye , aq pon on , lepak dpan umah aten , aq balek aten topap kan aq , satu ari aq mcj ngan aten , mlm aq mcj kejap jew , aq ckp dgn aten na pasang khemah kat padang , aten pon tunggu , kol 12.10 ta silap aq , aq minx cauple dgn aten , aten stuju , aq engad aten maen-2 , rupe nye betol , aq bukan maen gembire mase tu hanye allah jew tawu mcm mne gembire aq , skrang dh 7bulan aq cauple dgn aten , alhamdulilah hubungan aq dgn aten oke walaupon aq ny skrang dh kdi cacat , aq x tawu aten sayang aq lgi kew , minx-2 lah dye syg kan aq , jgn tggal kn aq , aq syg sgt kt aten .i love u mumy <3

sayang , thenks sangat sangat sangat tauu ♥ aten sayang kat superhero aten sorang nihh ♥